Particulieren

Wanneer je een drukke baan hebt en daarbij misschien ook nog een groot gezin, is het doen van de was een tijdrovende klus. Graag wil je dat je kleding regelmatig en goed gewassen wordt. RAS WAS wast en stoomt ook kleding voor particulieren. Dit bespaart jou veel tijd, en geeft je meer tijd om leuke dingen te doen!

Wij snappen dat je na het werk geen tijd of zin meer hebt om kleding te wassen. Wij nemen werk uit handen zodat jij meer vrije tijd hebt.
Door onze snelle service is je was weer snel schoon en fris. Deze kan worden afgeleverd bij een servicepunt bij jou in de buurt. Onderweg zorgen wij ook dat je geen tijd kwijt bent en verzorgen wij gastenwas. Dit wordt opgehaald bij het hotel waar je verblijft.

Naast het verzorgen van particuliere was komen wij bij verschillende verzorgingstehuizen. Wij zorgen ervoor dat de kleding en persoonsgebonden spullen zoals beddengoed, handdoeken en keuken doeken. Deze worden ook opgehaald, gewassen en teruggebracht.

Voordelen RAS WAS

  • Meer vrije tijd
  • Haal- en brengservice
  • Snelle service

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn. Bel ons op het volgende nummer : 0228 – 56 73 33 of stuur een mail naar info@raswas.com