Bedrijfskleding

Jouw onderneming is er een om trots op te zijn. Je wilt een professionele uitstraling hebben en jouw personeel moet er verzorgd bijlopen. Jij en je personeel zijn immers het visitekaartje van het bedrijf. Dan wil je natuurlijk dat hun werkkleding schoon en verzorgd is en het materiaal op de juiste manier wordt gereinigd.

Soms kan het voorkomen dat bij werkzaamheden zoals buitenwerk of constructiewerk er stof, vuil en metaaldeeltjes in de kleding zit. Vaak onzichtbaar voor het oog maar fataal voor de wasmachine of droger. Onze wasmachines zijn hiervoor gemaakt en kunnen alle materialen en vuilsoorten aan.

Het is ook belangrijk dat de pasvorm behouden blijft en de kwaliteit van de stof in perfecte staat blijft. Je wilt natuurlijk dat de kleding zo lang mogelijk in perfecte staat blijft. RAS wasserij en stomerij is al jarenlang vaste partner van veel grote bedrijven en ZZP’ers.

Voordelen RAS WAS bedrijfskleding service

  • Meer tijd over voor andere zaken
  • Altijd schone en verzorgde werkkleding
  • Haal- en brengservice
  • Snelle service

Een hele zorg minder, en dus meer tijd voor jouw kernactiviteiten.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn. Bel ons op het volgende nummer : 0228 – 56 73 33 of stuur een mail naar info@raswas.com