Paardendekens

Wil je je paardendeken laten wassen door een specialist? Paardendekens zijn er in veel soorten, maten en pasvormen. Vaak zijn ze groot en zullen ze slecht of niet in een normale wasmachine passen. Ook zijn de haren en vuil die in de dekens zitten erg slecht voor je wasmachine; ze kunnen verstoppingen veroorzaken. Dit gebeurt al snel en is niet direct te zien. Daarom is het slimmer om het wassen van paardendekens uit te besteden.

De kwaliteit van jouw deken wil je natuurlijk behouden. De dekens die wij wassen kunnen op aanvraag gerepareerd, of met een coating waterdicht gemaakt worden. Wij wassen met een speciaal dekenwasmiddel, o.a. van Bucas (op aanvraag). Verder zorgen wij ervoor dat de dekens zonder hitte worden gedroogd zodat het (waterdichte) buitenmateriaal in perfecte staat blijft. Hierdoor blijft ook de voering van de dekens van uitstekende kwaliteit. Uiteraard is het ook mogelijk om dekjes en sjabrakken bij ons te laten reinigen.

Na het grondig reinigen en eventueel impregneren en repareren van je paardendeken brengen we je op de hoogte en bezorgen wij je deken weer bij het opgegeven adres. Kijk hier voor een servicepunt bij jou in de buurt.

 

Voordelen RAS WAS paardendeken service

  • Geen paardenhaar in de wasmachine
  • Haal- en brengservice
  • Snelle service
  • Reparatie en waterdichte service

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Bel ons op het volgende nummer : 0228 – 56 73 33 of stuur een mail naar info@raswas.com